Koľko je dnes večer prezidentských diskusií v rôznych časových pásmach?

GettyUvítací banner visí na strane pavilónu Sheily a Erica Samsona v hlavnom kampuse kliniky Cleveland 27. septembra 2020 v Clevelande v štáte Ohio, kde sa bude konať prvá debata Biden vs Trump.

Poznámka redaktora : Nasledujúce informácie pochádzajú z prvej prezidentskej rozpravy. Druhá prezidentská rozprava sa začne o 21.00 h. Východného času, 20:00 Stredný čas, 19:00 Horský čas, 18:00 Tichomorského času o 15.00 hod. na Havaji a o 17. hod. na Aljaške. Môžete si prečítať viac o druhej rozprave a záverečná prezidentská rozprava tu.



Dnešná noc je prvou prezidentskou diskusiou pre voľby 2020, keď sa stretnú prezident Donald Trump a bývalý viceprezident Joe Biden. Nižšie si prečítajte ďalšie podrobnosti o tom, kedy presne sa môžete naladiť dnes večer v utorok 29. septembra, a nič vám neutečie.


Debata sa začína o 21:00 východného

Dnešná rozprava sa začína o 21.00 hod. Veľkonočný čas. Čo to však znamená v iných časových pásmach? Debata bude simultánne naživo, nech už žijete kdekoľvek v Spojených štátoch, takže nebudete za nikým iným, aj keď žijete v inom časovom pásme. Debatu samozrejme nemusia vysielať všetky miestne kanály, ale nájdete ju na kanáloch ako Fox a CNN.

To znamená, že diskusia sa začne o:



  • 8 hodín večer. Centrálny čas
  • 7 hodín poobede. Horský čas
  • 18:00 Tichomorský čas
  • 3 hodiny popoludní. Čas na Havaji
  • 17:00 v Juneau na Aljaške

Ak chcete zistiť, kedy sa začína v konkrétnom meste, môžete sa pozrieť na zoznamy TimeAndDate tu . Tu je niekoľko príkladov času, keď sa diskusia začína v rôznych mestách v USA

  • Kotvisko: 17:00 hod.
  • Boston: 21:00
  • Denver: 19:00
  • Detroit: 21:00
  • Honolulu: 15:00
  • Houston: 20:00
  • Los Angeles: 18:00
  • Miami: 21:00
  • Philadelphia: 21:00
  • Washington, DC: 21:00

Dnešná rozprava bude trvať 90 minút a skončí sa o 22:30. Východná. Živo to môžete sledovať v streame nižšie. Dnes v noci nebudú žiadne komerčné prestávky.



hrať

Prvá prezidentská diskusia medzi Donaldom Trumpom a Joeom Bidenom v roku 2020Prezident Donald Trump a bývalý viceprezident Joe Biden sa zúčastňujú na prvej prezidentskej diskusii v roku 2020 v Clevelande v štáte Ohio. c-span.org/debates/2020-09-30T03: 13: 55Z

Čo môžete očakávať dnes večer a najbližšie týždne?

Fox News Nedeľa moderátor Chris Wallace moderuje dnešnú diskusiu. Podľa Komisie pre prezidentské diskusie budú témy dnešnej rozpravy zahŕňať:



milostná scéna jon snow a daenerys targaryen
  • Záznamy Trumpa a Bidena
  • Najvyšší súd
  • COVID-19
  • Ekonomika
  • Rasa a násilie v našich mestách
  • Celistvosť volieb.

Debatu spoločne organizujú Case Western Reserve University a Cleveland Clinic. Koná sa v areáli vzdelávania o zdraví na Case Western University v Clevelande v Ohiu. Koná sa v pavilóne Sheila a Erica Samsona v kampani pre vzdelávanie v oblasti zdravia.

Po dnešnej noci bude nasledovať podpredsednícka rozprava v stredu 7. októbra na univerzite v Utahu v Salt Lake City. Moderátorkou tejto debaty bude Susan Page z USA Today.

Potom vo štvrtok 15. októbra je druhá prezidentská rozprava v Centre múzických umení Adrienne Arshtovej v okrese Miami-Dade County. Moderátorom tejto debaty bude Steve Scully z C-SPAN. Táto rozprava bude vo formáte radničného typu.

Tretia prezidentská debata je naplánovaná na štvrtok 22. októbra na Belmont University v Nashville v štáte Tennessee. Moderátorkou tejto debaty bude Kristen Welker z NBC.

Očakávajte, že dnešná diskusia bude prinajmenšom fascinujúca. Biden a Trump sa proti sebe predtým nestretli, takže je ťažké vedieť, čo očakávať. Práve sme videli Bidena v sérii demokratických diskusií, ale nevideli sme Trumpa v diskusii, odkedy sa v roku 2016 stretol s Hillary Clintonovou.

Podľa Komisie pre prezidentské diskusie bude dnešná rozprava rozdelená do šiestich 15-minútových segmentov. Uchádzači budú mať dve minúty na to, aby odpovedali na úvodnú otázku, a budú schopní odpovedať aj na seba navzájom, Informovala NPR .

Zaujímavé Články